Deprecated: Funktionen is_staging_site har været forældet siden version 3.3.0! Brug in_safe_mode i stedet. in /customers/a/5/3/vikanit.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Data Redning Deprecated: Funktionen is_staging_site har været forældet siden version 3.3.0! Brug in_safe_mode i stedet. in /customers/a/5/3/vikanit.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078

Data Redning

Langt de fleste opgaver løser vi i vores egen butik, men vi kan også løser opgaver online eller ude hos jer.

Vi starter altid med en diagnose, der fastlægger problemets hovedårsag.
Hvis vores diagnose er at vi ikke kan løse opgaven selv, kan vi efter aftale sende opgaven videre til en af vore partnere der er bedst til at løse netop DIT problem.

Gennem vores arbejde med dataredning har vi skabt gode forbindelser til dygtige specialister på mange forskellige områder og vi har indgået partnerskaber med en række andre professionelle datarednings firmaer med henblik på at sikre at netop DIT problem kan løses bedst muligt.
Skal dit problem ud af vores hænder og videre til en af vores partnere, så varetager vi alle aspekter i forbindelse med håndteringen og kommunikationen omkring rekonstruktionen, således at der ikke opstår nogle misforståelser.

Såfremt det kun kan blive gjort i udlandet, behøver DU ikke tænke på sprog, transport eller uventede afgifter ved at opgaven bliver sendt videre til udlandet – det sørger vi for.

Vi håndterer alt og vi vil løbende kontakte dig når der kommer noget nyt i din sag.

Vi Kan IT sælger og leverer også datarednings udstyr fra flere internationale producenter. Vi har løsninger til mange behov.

Kontakt os, hvis I har ønsker/behov for udstyr og uddannelse på området. Erfaring er det vigtigste værktøj ved dataredning – Erfaringer er vanskelige at formidle – Respekten for skadeslidtes data må nødvendigvis være i top, hvorfor vi i nogle tilfælde vil rådgive imod at gå i gang med dataredningsopgaver.

Denne Hjemmeside bruger Cookies. Ved fortsat brug af denne hjemmeside acceptere du brugen af cookies.